skoljobb.se

Lärare i spanska

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

Lärare i spanska

Gymnasielärare i Spanska till Kunskapsgymnasiet Liljeholmen

Kunskapsgymnasiet erbjuder en skola med kunskap i fokus och en tydlig pedagogisk modell. Vårt mål är att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de ska klara av att nå sina mål och för att vara väl förberedda för framtida studier, men också för att lyckas i livet. Därför får de också träna på att leda sig själva och andra. Vår utgångspunkt är att varje elev är unik och utvecklas individuellt. Därför har vi en pedagogik med eleven i centrum, tydliga mål och tät läraruppföljning.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsgymnasiet Liljeholmen erbjuder de högskoleförberedande programmen Naturvetenskap, Samhällsvetenskap samt Teknik. Vi har även sökt tillstånd för att starta Ekonomiprogrammet till nästa läsår. Skolan har idag cirka 250 elever och ligger i fina lokaler vackert beläget vid liljeholmskajen med många bra förbindelser.

Kunskapsgymnasiet Liljeholmen erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans.

BEFATTNINGENS SYFTE

Vi söker dig som är utbildad legitimerad lärare för undervisning i spanska och som brinner för att utveckla den pedagogiska verksamheten med fokus på tillgänglighet och högsta möjliga måluppfyllelse för alla elever.

På Kunskapsgymnasiet har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Vårt mål är att varje elev ska nå längre än hen själv trodde var möjligt. Vi utgår från alla elevers behov och erbjuder alla elever utmaningar utifrån sina respektive förutsättningar. Bra undervisning är den undervisning som möter elevernas behov utifrån deras olika förutsättningar i klassrummet anser vi.

Vi vill att du har mycket god pedagogisk kompetens och att en av dina starkaste drivkrafter är att skapa de bästa möjligheterna för lärande för alla elever, oavsett behov och förutsättningar. Du har ett positivt förhållningssätt till ditt uppdrag och är en ansvarstagande, stabil och trygg vuxen som skapar förtroende hos eleverna. Du är van att tydligt kommunicera och ge dem feedback både muntligen och skriftligen. Du har god IT-kompetens.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Vikariat för föräldraledighet till juni 2022

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor: Ingela Gillner

mobiltelefon: 073-317 34 88

mailadress: ingela.gillner@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 29 oktober

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Dela detta jobb

Lärare i spanska

Kunskapsskolan