skoljobb.se

Lärare i Spanska

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-28

Ansök nu

Lärare i Spanska

Om arbetsplatsen

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. 

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? 

Arbetsuppgifter

Skansenskolan är en F-9 skola i Mörbylånga på södra Öland. Årskurserna 7-9 har 320 elever och 35 lärare, speciallärare och elevassistenter. Vi arbetar i årskursvisa arbetslag med ca 100 elever i varje arbetslag. Mörbylånga kommun har 1:1 från åk 4-9 och arbetar med Chromebook och Google classroom i undervisningen.
På Skansenskolan arbetar flera lärare i moderna språk i ämnesgrupp där målet är att samarbeta för att utveckla, planera, genomföra och följa upp undervisningen och resultat.
Tjänsten innehåller undervisning i spanska samt mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola. Därför ser vi att du utöver att vara behörig i att undervisa i spanska och kanske ett annat ämne, även har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg, ämnesövergripande arbetssätt och kollegialt lärande. 
Du har ett formativt förhållningssätt och förmåga att se och bemöta elevers olika behov. Du har erfarenhet av bedömning och betygsättning, är flexibel och har lätt för att samarbeta. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-13

90-100 
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A794198

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2018-06-28
Arbetsplats
Mörbylånga Kommun
Yrkeskategori
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid / deltid
Antal tjänster
1
Kontaktpersoner
Christer Molinder
Bitr. Rektor 0485-47196 christer.molinder@morbylanga.se
Sara Brogård
Rektor 0485-472 25 sara.brogard@morbylanga.se

Fackliga företrädare
Birgitta Nylander
Lärarförbundet 0701-4467525 birgitta.nylander@skola.morbylanga.se
Camilla Olin
Lärarnas Riksförbund 076-118 11 53 morbylanga@lr.se

Dela detta jobb

Lärare i Spanska

Mörbylånga kommun