skoljobb.se

logo

Lärare i spanska

Företag Höganäs kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-06-01

Ansök nu

Lärare i spanska

Tornlyckeskolan

Om arbetsplatsen

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i. Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker! Du vet, precis som vi, att lärandet är en livslång process som startar i tidig ålder. För att hjälpa hela barnet hela vägen, från förskoleålder till gymnasiet, arbetar utbildningsförvaltningen med att ge barnen tro på den framtid som kommer. Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa skolkommuner och våra förväntningar på oss själva är höga.

Arbetsuppgifter

Tornlyckeskolan är en f-9 skola som ligger i de östra delarna av Höganäs centralort med närhet till både skog, ängar och hav. Skolans verksamhet täcker förskoleklass till och med årskurs 9 med cirka 480 elever. På skolan har vi ett aktivt specialteam och elevhälsa som hela tiden arbetar för att alla elever ska lyckas så långt som möjligt. Under de kommande tre läsåren är vi med i Samverkan för bästa skola, ett samarbete mellan skolan, Skolverket och Malmö Universitet. Syftet är att hela kollegiet samarbetar tillsammans för att utveckla undervisningens kvalité. Vi söker vi dig som är utbildad spansklärare och vill undervisa våra elever i åk 6-9. I uppdraget ingår att planera, genomföra, dokumentera samt utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument och elevens behov och intresse, enskilt såväl som tillsammans i arbetslaget. Du kommer tillhöra lag 7-9 och ha ett nära samarbete med kollegor, specialteam samt elevhälsan. I uppdraget ingår också att vara mentor för elever i 7-9.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad lärare med behörighet att undervisa i spanska. Du är en engagerad medarbetare som har förmåga att se till den enskilde elevens behov såväl som till gruppens möjligheter. Du är en relationsbyggare och trivs med att samarbeta med elever, personal och föräldrar. Vår pedagogiska utgångspunkt är att anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och att ständigt ompröva hur vi kan främja positiva lärmiljöer. Det är meriterande om du även har behörighet att undervisa i engelska då det framöver kan komma att ingå engelska i tjänsten. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan idag!

Anställningen

Omfattning

Deltid

70-100%

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

HT 2023

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

Referensnummer

A1223956

Kontakt

Hanna Thene

Rektor

hanna.thene@hoganas.se

Fackliga företrädare

Anita Trulsson

Sveriges Lärare

042-337337

042-337337

anita.trulsson@hoganas.se

Övrig information

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693. Intervjuer kommer ske löpande.

Dela detta jobb

logo
Lärare i spanska

Höganäs kommun