skoljobb.se

Lärare i spanska åk 6-9

Regioner
Utgår

2018-06-30

Ansök nu

Lärare i spanska åk 6-9

Helenelundsskolan är en F-9 skola, belägen mitt i södra Sollentuna. En skola för framtiden baserad på kreativitet, trygghet och lärande. Vi vill att våra elever ska utmanas i sitt lärande under sin tid hos oss och sedan lämna skolan som starka ansvarstagande och vetgiriga individer redo för livets utmaningar och med en tilltro till sina egna förmågor. Vi arbetar för att elever och personal ska ha lust att pröva, rätt att göra misstag och mod att försöka igen.

Gillboskolan är en 3-9-skola i västra Rotebro med cirka 450 elever. Gillboskolan har två klasser i varje årskurs samt en internationell klass åk 3-9.  Vi vill att våra elever ska få en bra start och en skolgång där studier och goda resultat är viktigt. Vi arbetar med Trygghet och Synligt Lärande som mål för alla våra enheter inom Utbildning Rotebro.

Tillsammans söker vi en spanskalärare som vill undervisa på båda våra skolor. Vi kommer att skapa en schema som går bra att kombinera.

Är Du utbildad för att arbeta mot de äldre skolåldrarna i spanska? Har Du en fast tro på varje elevs lika värde och vilja att utvecklas? Vill Du vara delaktig i skolutveckling och har förmågan att synliggöra lärandet genom formativ bedömning? Då vill vi att du söker dig till oss!

Elevernas kunskapsutveckling står i centrum och du behöver därför både vara lyhörd och flexibel. Vi söker dig som brinner för skolutveckling och är intresserad av att utvecklas tillsammans med kollegorna. Som lärare är du en god ledare med stor kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder en utvecklingsbenägen arbetsplats med erfarna och positiva kollegor. Eftersom Helenelundssskolan är stor har du många ämneskollegor. Helenelundsskolan är en övningsskola i samarbete med SU, vilket gör att vi har många lärarstudenter och VFU-handledare, vilket skapar en utvecklande dynamik på skolan. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Här är din chans att få vara med på en mycket spännande resa!  

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Tjänsten tillsätts löpande - ev. före sista ansökningsdag. 
Vi undanber oss rekryterings- och annonseringshjälp. 

Kontaktpersoner:
Magnus Gustafsson, bitr rektor 
tfn: +46 857922154

Sista ansökningsdag:
2018-06-30

Företagets hemsida:
http://www.sollentuna.se

Dela detta jobb

Lärare i spanska åk 6-9

Sollentuna kommun