skoljobb.se

logga

Lärare i spanska årskurs 7-9

Ansök nu

Lärare i spanska årskurs 7-9

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare i spanska årskurs 7-9Om tjänsten
Vi söker nu en behörig lärare inom det moderna språket spanska.

Arbetsbeskrivning
Du ser modern teknik som ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Du kommer att undervisa i det modernaspråket spanska 50%. Du är mentor för ett antal elever och du bidrar till arbetslagets utveckling och arbete med dina ämnesspecifika kunskaper. Du ingår i ett arbetslag där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du medverkar till ungdomars utveckling och lärande samt till att det pedagogiska arbetet inriktas mot målen i läroplanen.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarutbildning med inriktning mot grundskolans senare år med behörighet att undervisa i moderna språk spanska. Du har en lärarlegitimation som styrker din behörighet. Du behöver också ha mycket goda kunskaper i svenska språket i tal såväl som i skrift. I rollen bidrar du till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning. Det är viktigt att du kan bygga upp förtroende och bidra till att eleverna når uppsatta mål. All personal och alla elever har tillgång till en egen läsplatta eller dator vilket gör att du behöver goda datakunskaper. För tillsvidareanställning ställer vi lärarlegitimation och ämnesbehörighet som krav. Vi lägger stor vikt vid din grundläggande inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet.

Om arbetsplatsen
Roslagsskolan är belägen i centrala Norrtälje och vilket ger varierande lärandemöjligheter genom närheten till företag, idrottsanläggningar, bibliotek liksom naturen i närområdet. På Roslagsskolan går ca 600 elever i åk 7-9 fördelade på fyra arbetslag. Här arbetar drygt 60 engagerade medarbetare varav närmare 50 är pedagoger som med stor ämnesstolthet skapar en miljö som på bästa sätt främjar lärande. På vår skola ligger vi väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med elevers kunskapsutveckling. I Norrtälje kommun har alla elever i åk 7-9 liksom pedagogerna tillgång till egen läsplatta/dator. Vi deltar i lärarstuderandes utbildning, VFU. Vi är en enhet som hela tiden utvecklas och vi har tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. Våra ledord är förhållningssätt, professionalitet och uppdraget.

Anställningsform
Deltid 50%
Tillträde datum 2021-08-10

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.
Publicerat:
2021-03-15

Sista ansökningsdag:
2021-04-11

Typ:
Pedagogiskt arbete

Tjänst:
Grundskollärare

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Ort:
Norrtälje

Omfattning:
Heltid

Kontaktpersoner
Biträdande rektor
Anne-Kristine Forslund Julén, anne-kristine.forslund-julen@norrtalje.se, 0176-712 10

Rektor Roslagsskolan
Ann-Katrin Hegart, ann-katrin.hegart@norrtalje.se, 0176-71430

Lärarnas riksförbund
Anna Mattsson, anna.mattsson@norrtalje.se
Facklig företrädare, Lärarförbundet
Petra Jansson, petra.jansson2@norrtalje.se

Dela detta jobb

logga
Lärare i spanska årskurs 7-9

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret