skoljobb.se

Lärare i spanska, Hamburgsundskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Lärare i spanska, Hamburgsundskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Lärare i spanska till Hamburgsundskolan, 7-9
Hamburgsundsskolan är en f-9 skola med sammanlagt ca 300 elever varav ca 160 elever på högstadiet. Skolan förbereder barn och elever för framtiden, en verksamhet som känns meningsfull här och nu. Vi strävar efter ett entreprenöriellt, undersökande och ämnesövergripande arbetssätt där barn och elever är med och planerar sin tid i skolan. Hos oss ska alla känna trygghet, gemenskap och glädje.

Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Du är tydlig i ditt ledarskap, strukturerad och väl insatt i skolans styrdokument Vi ser också att Du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande. Du ska ha ett intresse för att, tillsammans med övriga lärare i ämnena arbeta ämnesintegrerat. God digital kompetens är ett krav för att hantera information och dokumentation samt som en naturlig del i undervisningen då samtliga elever har Ipads på skolan. I tjänsten ingår även mentorskap.

Vi söker en lärare i spanska, 50%. Uppdraget kan eventuellt kombineras med svenska eller engelska och kan då utökas till heltid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot spanska och ev annat ämne för högre åldrar i grundskolan.

Varaktighet och omfattning: 
Tillsvidare 50-100% beroende på kompetensområde. Tillträde inför höstterminen 2019.

Upplysningar
Rektor Sven-Eric Olsson, 0525-18451
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 5 maj 2019.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Sven-Eric Ohlsson
Rektor
(+46) 0525 - 18451

Dela detta jobb

Lärare i spanska, Hamburgsundskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun