skoljobb.se

Lärare i Spanska i kombination med ett annat ämne åk 6-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Lärare i Spanska i kombination med ett annat ämne åk 6-9

Välkommen till oss på Helenelundsskolan!

Vi är en F-9 skola med drygt 900 elever i södra delen av Sollentuna kommun. Skolan firade nyligen 90 stolta år och står i frontlinjen inom många områden. Här arbetar mycket kompetenta pedagoger som ständigt utvecklar vår verksamhet till att vara den bästa skolan för varje elev som går här. IT är en naturlig del i undervisningen, för alla åldrar och i alla ämnen.

Vi har ett fyrparallelligt högstadium där ämneslärarna arbetar mycket nära varandra kring bl.a. planering, undervisning, anpassningar och bedömning. Du kommer även att ingå i ett årskursarbetslag som ansvarar för elevvård och planering för eleverna i den årskurs där du är mentor. Genom Olweusprogrammet arbetar vi gemensamt och systematisk mot mobbning och kränkande behandling.

På Helenelundsskolan landar du mjukt bland erfarna och utvecklingsintresserade kollegor som gärna hjälper och stöttar när så behövs. Vi ser fram emot att få ännu en fantastisk medarbetare som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och tror att du kommer att trivas bra här hos oss! Vi arbetar för att elever och personal ska ha lust att pröva, rätt att göra misstag och mod att försöka igen.

Nu söker vi en behörig spanskalärare med undervisning i åk 6-9. Spanskaundervisningen uppgår till ca 50% av tjänsten och skulle kunna kombineras på lite olika sätt.

Spanska + Svenska: Med denna kombination kan vi erbjuda 50% tjänst i spanska och 50% vikariat i svenska (med undervisning i åk 7 läsår 19/20)

Spanska + SO: Med denna kombination kan vi erbjuda 100% tjänst. I SO har vi störst behov av behörighet i geografi, men det kommer även att ingå undervisning i antingen religion eller historia.

Vi söker dig som vill samarbeta och lära tillsammans med kollegor, samt är en tydlig ledare och vuxen förebild med god kommunikativ och empatisk förmåga. Du kommer att samarbeta med behöriga och erfarna kollegor i båda ämnena. 

Vi tar endast emot din ansökan via länk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi undanber oss rekryterings- och annonseringshjälp.

Kontaktpersoner:
Magnus Gustafsson, bitr rektor 
tfn: +46 857922154

Dela detta jobb

Lärare i Spanska i kombination med ett annat ämne åk 6-9

Sollentuna kommun