skoljobb.se

Lärare i spanska och engelska åk 6-9

Regioner
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Lärare i spanska och engelska åk 6-9

 

Arbetsplatsbeskrivning

 Sätraskolan är en F-9 skola med integrerad grundsärskola som ligger efter röda linjen. På Sätraskolan går 735 elever och personalen består av 140 personer. Skolan har väl utbyggda stödresurser för IKT, Elevhälsa, en studio för specialpedagogik samt har en aktiv välfungerande uteverksamhet som leds av  skolgårdslärare. Som lärare och pedagog hos oss kan du fokusera på huvuduppdraget; undervisning och lärande. Sätraskolan är inne i en expansiv fas och kunskapsresultaten förbättras ständigt. Vi har ett välfungerande kvalitetssystem och följer regelbundet upp elevernas framgångar och förändrar och utvecklar arbetet utifrån behov som identifieras. Arbetslag och ämneslag arbetar systematiskt med kollegialt lärande för att ständigt utveckla undervisningen. För oss på Sätraskolan ligger goda relationer i fokus och vi lägger stor vikt på att tillsammans med elevernas vårdnadshavare skapa de bästa möjliga förutsättningarna för eleverna att ha en framgångsrik skolgång. Läs gärna mer om vårt arbetet på https://satraskolan.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

Undervisning i åk 6-9. Du kommer att ingå både i ett arbetslag och ett ämneslag och vara en viktig del i arbetet med att utveckla undervisningen i såväl engelska som språkval på skolan. I tjänsten ingår mentorsskap i åk 6.

Kvalifikationer

 Vi söker dig som är legitimerad lärare i engelska och spanska. Du har några års erfarenhet av lärarjobbet. Du har ett gott ledarskap är självständig och har en god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är drivande och intresserad av ständiga förbättringar av din undervisning och du vill utveckla det kollegiala lärandet.  

Övrigt

Dela detta jobb

Lärare i spanska och engelska åk 6-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen