skoljobb.se

Lärare i spanska och engelska, åk 7-9, Nya Elementar

Regioner
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Lärare i spanska och engelska, åk 7-9, Nya Elementar

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. 

Arbetsplatsbeskrivning

Nya Elementar är en kommunal F-9 skola som ligger i Bromma. Närheten till naturen och stadens centrum gör skolans läge mycket attraktivt. Skolans vision: “På Nya Elementar utvecklar du förmågor som stärker dig som individ så att du blir medskapare till en hållbar värld”, känns ständigt aktuell. Vår verksamhet består av F-9 grundskola, förberedelseklass och grundsärskolan. 

För att bättre kunna utnyttja digitaliseringens möjligheter i undervisning och administration har alla elever och all personal en likvärdig tillgång till digitala verktyg och insatser för kompetensutveckling. På Nya Elementar tillhör alla medarbetare ett arbetslag. Vår styrka är vårt arbetslagsöverskridande kollegiala lärande. På skolan finns skolutvecklingsgrupper som driver det kollegiala lärandet genom att organisera t.ex. föreläsningar och workshops för skolans personal. Vi söker dig som har lärarlegitimation och vill arbeta utifrån ett tydligt elevfokus.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Nya Elementar ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma i spanska och engelska 7-9. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett arbetslag och ett ämneslag där du samarbetar med kollegor. Du använder dig av digitala läromedel och verktyg som en naturlig del i din undervisning. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i spanska och engelska. Du har förmåga att utforma undervisningen i överensstämmelse med läroplaner, ämnesplaner och rådande kunskapskrav. Du tar ansvar för och har insikt om elevernas resultat och behov samt strukturerar och anpassar din undervisning så att en trygg och adekvat lärandemiljö skapas.  Du gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära, både självständigt och tillsammans med andra.

Du har erfarenhet av undervisning för elever med olika förutsättningar och kan variera din undervisning så den passar individerna och gruppen. 

Det är meriterande om du har arbetat med digitala arbetssätt som en förstärkning i undervisningen.

Du är trygg, stabil, har självinsikt och är en tydlig ledare i klassrummet. Du värdesätter och skapar goda förutsättningar för samarbete samt skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du planerar, organiserar, prioriterar och analyserar din lektionsstruktur såväl som övriga uppdrag som ingår i din roll på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare i spanska och engelska, åk 7-9, Nya Elementar

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen