skoljobb.se

Lärare i spanska och hemkunskap/teknik eller annat ämne till Landvetterskol

Företag Härryda kommun
Regioner
Utgår

2018-06-25

Ansök nu

Lärare i spanska och hemkunskap/teknik eller annat ämne till Landvetterskol

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Vill du vara med och ge våra elever Rötter och vingar?

Rötter och vingar, som omfattar alla våra verksamheter inom förskola, familjedaghem, grundskola och fritidshem är vår helhetsidé. Genom den uttrycker vi hur vi vill att det ska vara för barn och elever i våra verksamheter. Rötterna står för de värden som barnen och eleverna får med sig genom möten och relationer. Det är trygghet, social förmåga och självkänsla. Vingarna står för nyfikenheten, modet och viljan att upptäcka och lära sig nytt, att våga prova nya idéer och tankar. Våra barn och elever är världsmedborgare. Vi ska ge dem stabila rötter och starka vingar för att de ska kunna ta sig an framtiden.

Landvetterskolan ligger i centrala Landvetter med goda kommunikationer inom Göteborgsregionen. På Landvetterskolan har vi ca 800 elever från förskoleklass till åk 9. Landvetterskolan är en skola med goda resultat och ett välfungerande elevhälsoteam. Vi arbetar ständigt för ett förtroendefullt samarbete mellan skola och hem. Läget ger oss stora möjligheter vad gäller samverkan med det omkringliggande samhället. Bredvid skolan ligger en ishall och ett nytt kulturhus.

På Landvetterskolan arbetar vi för:
? Goda möten.
? Delaktighet, gemenskap och studiero.
? Lärande som rustar eleverna för framtiden.
? Nära samverkan mellan skola och hem.
? Ansvarstagande för miljön.

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver nu en lärare i spanska och hemkunskap/teknik eller annat ämne på skolan och erbjuder tillsvidareanställning på 50-100%. Uppdraget kommer vara att arbeta som lärare i åk 6-9. I tjänsten ingår mentorskap.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad lärare för grundskolans senare årskurser. Vi söker dig som har ett inkluderande förhållningssätt och möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov. Du är en engagerad och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa goda möten och att samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi kommer att påbörja rekryteringen i takt med att ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare i spanska och hemkunskap/teknik eller annat ämne till Landvetterskol

Härryda kommun