skoljobb.se

Lärare i spanska, tyska och/eller franska till Allerums skola

Ansök nu

Lärare i spanska, tyska och/eller franska till Allerums skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Allerums skola är en F-6 skola med cirka 165 elever som är belägen i ett naturskönt villaområde i norra delen av Helsingborg. Skolans övergripande mål är hållbar utveckling med inriktning mot kunskap-hälsa-miljö. Skolan är byggd år 1868, atmosfären och lärmiljön är mycket trivsam och det finns modern teknik i alla lokaler. Vi har en nybyggd idrottshall som flitigt används i samverkan med föreningar i närområdet. Med stadsbussarna har vi tillgång till Helsingborgs utbud av kultur och aktiviteter.
Skolan har tre arbetslag F-2, 3-4 och 5-6 där eleverna arbetar i åldershomogena klasser och lärarna samverkar inom arbetslaget. Utgångspunkten för vårt arbete är att eleverna ska lyckas i sitt skolarbete och vi värnar om elevens delaktighet och goda relationer. Lärartäthet och samverkan i arbetslaget skapar trygghet och gemenskap vilket bidrar till en hållbar arbetssituation.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en engagerad språklärare till våra elever i åk 6 på Allerums skola!

I ditt uppdrag kommer du att undervisa åk. 6 i spanska, tyska och/eller franska.

Hos oss förväntas du bedriva undervisning som utvecklar elevernas intresse för ett nytt modernt språk enl. läroplanen. Det är ett arbete där det finns möjligheter för dig att vara med att påverka och samtidigt utvecklas som pedagog.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare eller har dokumenterad erfarenhet av liknande språkundervisning. Tjänsten är på ca 10% och kan eventuellt utökas om vi kan kombinera med andra ämnen som du är behörig i. det viktigaste är att du är trygg i dig själv och rollen.

Du tror på värdet av kollegialt lärande och använder dig av bedömning för lärande för att utveckla din undervisning och tar ansvar för elevernas kunskapsutveckling.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i spanska, tyska och/eller franska till Allerums skola

Helsingborgs Stad