skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

På Ormbergsskolan går ca 280 elever från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem. Alla elever ingår i en åldershomogen basgrupp, men arbetar även över åldersgränserna i till exempel temaarbeten och uteverksamhet. Vår vision är att Ormbergsskolan ska vara en skola i världsklass. Genom att vi utgår från alla elevers möjligheter och behov är vi en skola i ständig utveckling. Alla vuxna har ett gemensamt ansvar för alla elever och genom det ges varje elev förutsättningar att utvecklas till sin fulla potential. Varje elev ska lämna Ormbergsskolan med framtidskompetenser som mod & empati, kreativitet & drivkraft, självkänsla & självkännedom liksom grundläggande färdigheter och förmågor som reflektion, kommunikation och uthållighet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker ytterligare en fantastisk lärare till mellanstadiet där du kommer att undervisa elever i årskurs 4-6 i ämnena Svenska, Engelska och SO med ett mentorskap. Tjänsten innebär att bedriva undervisning i åk 4-6 samt planera, göra bedömningar och uppföljningar av verksamheten, både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt i strävan att skapa en bra verksamhet för alla våra elever. Eleverna ska ha lust och glädje inför sitt lärarande och de ska trivas, utvecklas och känna sig trygga i sin skolmiljö.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen med behörighet att undervisa i ämnena Svenska, Engelska och SO. Du är insatt i de styrdokument som reglerar skolan och agerar utifrån dessa i möten med elever, vårdnadshavare och personal. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Önskvärt är också kunskaper i att jobba med IT-stöd och IT-baserade läromedel i verksamheten.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare i Sv/Eng/SO åk 4-6 till Ormbergsskolan

Företag Luleå kommun
Regioner
Utgår

2019-08-27

Ansök nu

Dela detta jobb