skoljobb.se

Lärare i sv, ma och gärna bild åk 4-6 Skanskvarnsskolan

Ansök nu

Lärare i sv, ma och gärna bild åk 4-6 Skanskvarnsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
På Skanskvarnsskolan, som ligger naturskönt i Årsta, med utsikt över Årstaviken och en stor välutrustad skolgård går det sammanlagt 485 elever. Skolan är en F- 6 skola. På skolan finns också högstadieelever inom grundsärskolan. Merparten av eleverna F-3 går på fritids och ca 90 elever går på klubben. Vi är sammanlagt ca 90 personal som på olika sätt arbetar med elevernas måluppfyllelse och välmående utifrån ett inkluderande och salutogent förhållningssätt. Skolans vision ligger till grund för all verksamhet och lyder enligt följande: "Varje elev som lämnar Skanskvarnsskolan har hög måluppfyllelse, god självkännedom, gott självförtroende och en god kommunikationsförmåga samt en bibehållen lust att lära och anta nya utmaningar."

Arbetsbeskrivning
Vi söker en lärare till åk 4-6 som kommer att ingå i ett arbetslag åk 4-6. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar för att bidra till elevernas harmoniska utveckling både kunskapsmässigt och socialt. Du undervisar i första hand i svenska och matematik och gärna i bild.

Kvalifikationer
Du är legitimerad grundskollärare med behörighet i svenska och matematik och gärna bild. 

Du har god kunskap och kompetens inom digitala och formativa lärprocesser.

Du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan nå framgång utifrån sina förutsättningar. Du skapar goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare. Du är medveten om din egen påverkan på elevernas lärande. Du ger framåtsyftande återkoppling till eleverna och stöttar elever i behov av stöd. Vi arbetar med kollegialt lärande vilket innebär att du samarbetar med kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning samt skolans pedagogiska arbete.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    180813
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4177

Kontakt    
Anneli Lantto bitr. rektor, 0850816668
Ingrid Gustavsson rektor, 0850816661

Facklig företrädare    
Sanna Olsson Lärarförbundet, 0850816660

Sista ansökningsdag    2018-06-25
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare i sv, ma och gärna bild åk 4-6 Skanskvarnsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen