skoljobb.se

Lärare i SV och So åk 1-3

Ansök nu

Lärare i SV och So åk 1-3

Starbäcksskolan
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!

Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde. Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Ramnäs, Virsbo och Surahammar. Den omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgård.

Starbäcksskolan är en utvecklingsinriktad och trivsam skola med högt i tak. Skolan ligger i Surahammar och består av grundskola för skolår F-3 samt fritidshem. Vi arbetar för att eleverna ska nå sina mål och förverkliga sina framtidsdrömmar.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är lärare i Sv och So för undervisning mot de yngre åldrarna. Du får dagligen möta nyfikna barn i en mycket spännande och utvecklande fas i livet. Som lärare kommer du att undervisa frågvisa barn där du kan påverka och inspirera eleverna samtidigt som du vägleder dem mot deras framtid. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen och följa upp elevernas lärande. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med arbetslag på skolan. Dessutom kommer du att samarbeta med kollegor för elevens, gruppens och skolans utveckling. Som lärare har du mentorskap i en klass men bedriver undervisning mot flera klasser.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Sv och So för årskurs 1-3.

Det är en merit om du har behörighet för undervisning i flera ämnen. Du är en tydlig ledare i klassrummet som har struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Vi vill att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan lyckas. Som lärare anpassar du undervisningen utifrån varje elevs unika förutsättningar och ser skolutveckling som en naturlig del av läraruppdraget. Du kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du har lätt att hitta samarbetsformer och ser arbetslaget som en tillgång. Vi lägger stor vikt vid förmågan att skapa personliga relationer.

Villkor
Anställningsform: Tills vidare
Omfattning: 100%
Tillträde: Höstterminen 2021

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Kontakt    
Helen Porsch, 0220-391 22

Dela detta jobb

Lärare i SV och So åk 1-3

Surahammars kommun - Barn och utbildning