skoljobb.se

Lärare i SV/SO åk 4-6, Lagmansskolan

Regioner
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Lärare i SV/SO åk 4-6, Lagmansskolan

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 28 400 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på vårdboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss? 

Lagmansskolan är en 4-9 skola som ligger på östra sidan av Mjölby, endast ett par minuters promenad från resecentrum. På skolan arbetar ungefär 100 personer, och vi har cirka 630 grund- och grundsärskoleelever. Lagmansskolan inrymmer även kommunens kulturskola, en inomhusarena för idrott och en fritidsgård. 

På Lagmansskolan arbetar vi med elevens lärande i centrum. Relationen mellan personal och elever står i fokus. Vi arbetar aktivt med att skapa tillitsfulla relationer för att optimera chanserna för kunskapsinhämtning och måluppfyllelse. Lagmansskolan ska vara en skola där alla elever trivs och känner sig trygga. 

Vi söker nu en lärare med inriktning mot svenska och SO för att arbeta i årskurserna 4-6. Vill du vara med att skapa en skola där alla kan och vill vara? 

Arbetsuppgifter

Som lärare på Lagmansskolan är du delaktig i att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med eleverna i syfte att öka elevernas måluppfyllelse. Det innebär att du enskilt och gemensamt med kollegor planerar, undervisar, utvärderar och följer upp elevernas kunskapsutveckling i enlighet med skollag, läroplan och kursplan. 

I din pedagogiska roll förväntas du ha god kompetens att möta alla elever utifrån deras specifika förutsättningar och behov. Du är en del i ett arbetslag och elevhälsan som präglas av professionalism, samarbetsförmåga och gemenskap. 

Kvalifikationer

Du som söker har lärarlegitimation, grundskollärare inriktning SV/SO. 

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. 

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både internt och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. 

Du har förmågan att snabbt lära dig nya uppgifter. 

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du blir del av en engagerad, kunnig och lösningsfokuserad personalgrupp. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-08

Ansökan

Ansök senast: 2023-06-05

Referensnummer: C140719

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Malin Mossenberg Svedestam
Rektor Lagmansskolan 4-6
010-234 58 69
070-2819379
malin.mossenbergsvedestam@mjolby.se

Facklig företrädare

Sveriges Lärare
Anneli Sjöstrand
0730-73 43 80
mjolby@sverigeslarare.se

Övrigt

Vår kommun är expansiv med cirka 28 400 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: Världsvan och hemkär. Världsvan står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. Hemkär står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta var vi finns?  Se arbetsplatsen på karta här.

Dela detta jobb

Lärare i SV/SO åk 4-6, Lagmansskolan

Mjölby kommun - Utbildningsförvaltning