skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Sätraskolan är en F-9 skola med integrerad grundsärskola som ligger efter röda linjen. PÅ Sätraskolan går 715 elever och personalen består av 140 personer. Skolan har väl utbyggda stödresurser för IKT, Elevhälsa och har en aktiv välfungerande uteverksamhet som leds av en skolgårdslärare. Som lärare och pedagog hos oss kan du fokusera på huvuduppdraget; undervisning och lärande. Sätraskolan är inne i en expansiv fas och kunskapsresultaten förbättras ständigt. Vi har ett välfungerande kvalitetssystem och följer regelbundet upp elevernas framgångar och förändrar och utvecklar arbetet utifrån behov som identifieras. Arbetslag och ämneslag arbetar systematiskt med kollegialt lärande för att ständigt utveckla undervisningen. För oss på Sätraskolan ligger goda relationer i fokus och vi lägger stor vikt på att tillsammans med elevernas vårdnadshavare skapa de bästa möjliga förutsättningarna för eleverna att ha en framgångsrik skolgång.

Arbetsbeskrivning
Undervisning i åk 6-9. I spanska är undervisningen förlagd till två årskurser.

Du kommer att ingå både i ett arbetslag och ett ämneslag och vara en viktig del i arbetet med att utveckla undervisningen i såväl svenska som språkval på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i sv/ sva och spanska. Du har några års erfarenhet av lärarjobbet. Du har ett gott ledarskap är självständig och har en god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är drivande och intresserad av ständiga förbättringar av din undervisning och du vill utveckla det kollegiala lärandet.

 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2083

Kontakt    
Margareta Forsman Rektor, 08-508 242 20
Johan Sunnewald Adm. Chef, 08-50824242
Facklig företrädare    
Anna Forslöw LF, 08-50824220
Lars-Olof Karlberg LR, 08-50824220
 

Lärare i SV/SVA och Spanska åk 6-9

Ansök nu

Dela detta jobb