skoljobb.se

Lärare i SVA åk 1-6 till Västertorpsskolan

Regioner
Utgår

2021-08-04

Ansök nu

Lärare i SVA åk 1-6 till Västertorpsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Västertorpsskolan är en F-6 skola med ca 550 elever. Skolan ligger i Västertorp, ca 15 min med T-banans röda linje från T-centralen. Vi arbetar medvetet med att skapa en lugn och trygg miljö för lärandet. Vår värdegrund ”HEARTS” genomsyrar hela vår verksamhet och står för ledorden Hälsa– Empati– Arbetsro – Respektfull – Trygghet- Samarbete. Vi har trivsamma och funktionella lokaler och en skolgård som inbjuder till mycket rörelse och utelek. Ett av skolans prioriterade mål inför kommande läsår är det språkutvecklande arbetssättet. I våra arbetslag arbetar lärare och fritidspersonal tillsammans i en organisation så att eleven möter samma pedagoger under alla delar av skoldagen. Skolan satsar på kontinuerlig pedagogisk kompetensutveckling, och vi arbetar också strukturerat med kollegialt lärande.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en grundskollärare 1-6 som kommer att ingå i skolans SVA organisation och fokus kommer att ligga på att att undervisa våra nyanlända elever i svenska och svenska som andra språk. Du kommer att ha ett tätt samarbete med ytterligare en lärare i SVA. Tillsammans med övrig personal på skolan skapar vi situationer där varje elev kan lyckas.

Kvalifikationer

Du är legitimerad grundskollärare 1-6 med behörighet i SVA och svenska. Du behöver ha en mycket god samarbetsförmåga och vara kommunikativ. Du har en god förmåga att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är flexibel och har förmåga att driva utvecklingen framåt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du ska vara behörig 1-6 lärare med inriktning SVA och svenska. Om du tidigare drivit utvecklingsarbete inom området svenska, ex läslyftet, så är det meriterande.

Övrigt
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före annonstidens utgång.

Dela detta jobb

Lärare i SVA åk 1-6 till Västertorpsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen