skoljobb.se

Lärare i Sva (gärna kombo SO eller Eng) till ESS-gymnasiet

Regioner
Utgår

2020-09-24

Ansök nu

Lärare i Sva (gärna kombo SO eller Eng) till ESS-gymnasiet

 

Arbetsplatsbeskrivning

ESS-gymnasiet är en kommunal gymnasieskola med specialpedagogisk profil - "precis som alla andra skolor - fast på ett helt annat sätt". Undervisningen inom ESS-gymnasiet bedrivs i behovsanpassade och moderna lokaler på tre olika enheter i Stockholm; Åsö campus, Liljeholmen och Vällingby. Vi erbjuder IMA - introduktionsprogrammet med olika profiler och Samhällsvetenskapliga programmet med beteendevetenskaplig inriktning. ESS-gymnasiet strävar efter att eleverna ska få en gedigen plattform att stå på för att kunna skapa sig ett självständigt liv med fortsatta studier eller arbete.

Vi har en mycket hög personaltäthet på skolan vilket innebär olika samarbetsformer kollegialt för eleverna. Skolan har ett kompetent elevhälsoteam som samarbetar nära lärande och elever för att främja lärande.

Vi arbetar med olika typer av anpassningar i lärmiljön för att möta elevers olika behov - oavsett program.

Arbetsbeskrivning

Vi letar efter dig som vill undervisa elever på IMA på vår enhet i Vällingby. Du kommer att vara mentor för ett antal elever och ingå i ett ämnesöverskridande arbetslag med biträdande rektor som närmaste chef. Vi söker en erfaren och legitimerad lärare med behörighet inom svenska som andraspråk (gr-Gy) och gärna engelska- eller SO (behörighet åk 9).

Rätt kandidat har en förmåga att anpassa undervisningen för elever som behöver individuell anpassning. Du har erfarenhet av att arbeta med elever som är i behov av särskilt stöd och kunskaper inom NPF. Vidare är du flexibel och lyhörd för elevers olika behov.

Du arbetar tillsammans med flera lärare och har stor samarbetsförmåga. Du bygger god relation till elever och vårdnadshavare.

Tillträde enligt ök under ht20.

Läs mer på www.essgymnasiet.stockholm.se

 

Dela detta jobb

Lärare i Sva (gärna kombo SO eller Eng) till ESS-gymnasiet

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen