skoljobb.se

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Vi tror på balans mellan arbete och fritid och att ge dig flexibilitet och möjlighet att påverka din arbetssituation. Låter det som något du önskar vill vi gärna välkomna dig till oss i Östhammars kommun.

Arbetsbeskrivning

En ny skolorganisation skapas i Gimo till läsåret år 2018/2019. Syftet är att öka elevernas måluppfyllnad, vilket vi gör genom att förändra resursplaneringen. Alla elever ska ges stöd och stimulans så att varje elev utvecklas så långt som möjligt. Vi bygger under läsåret 2018/2019 en ny grund för eleverna i Gimo. Vi kommer att förändra fysiska miljöer samt arbeta med en samsyn för år F-9 i hela Gimo.

Vallonskolan ligger i Gimo med närhet till naturen och ett idrottscentrum med bad, sport- och ishall. Våra ca 300 elever år 4-9 börjar 08:45 på morgonen, eftersom vi har funnit att det passar bättre för många morgontrötta tonåringar. Vi får då också möjlighet till gemensamma morgonmöten för personalen. Läsåret innehåller ämnesveckor, temaveckor, studiebesök och olika profiler m.m. Fördjupad undervisning sker inte bara i skolan utan blandas med föreläsningar och studiebesök tillsammans med näringsliv.

Vi söker nu 1 lärare för undervisning i SVA. Som lärare hos oss bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

När du jobbar med hos oss blir du en del av ett härligt arbetslag, som utgör en trygg utgångspunkt i vardagen för dig. Hos oss får du goda möjligheter till personlig utveckling och en stimulerande och trivsam arbetsmiljö - allt inom pendlingsavstånd till Uppsala.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i årskurserna 4-9 eller 1-7. Det är meriterande om du har erfarenhet av läraryrket. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning.

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar

Kontaktpersoner
Johan Mattsson
Rektor
070-280 29 94
 
Facklig representant
Pernilla Eklund
Lärarförbundet
0173-862 91

Lärare i SVA, Gimo

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-02

Ansök nu

Dela detta jobb