skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Skolan är en F-9 skola med 1170 elever. Signifikativt för Sturebyskolan är höga studieresultat initierat ämnesutvecklingsarbete på hög nivå och hög trivsel bland såväl lärare som elever. 

Arbetsbeskrivning

Sturebyskolan söker en lärare i svenska som andraspråk. I rollen ingår ett övergripande ansvar för arbetet med svenska som andraspråk och nyanlända elevers behov i verksamheten. Delar i uppdraget är:

Undervisning mot skolans nyanlända elever som främst går på högstadiet
Arbete mot elever i svenska som andraspråk i ordinarie klasser
Handledning av lärare i arbetet mot elever kring SVA
 
Kvalifikationer
Vi söker en behörig och rutinerad lärare som kan organisera och leda arbetet kring svenska som andraspråk och nyanlända elever på enheten. Du är utvecklingsinriktat, ansvarskännande och en driven pedagog som brinner för dina ämnen.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enl ök
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3013
Kontakt    
Martin Widholm, 0850846301
 

Lärare i SVA STUREBYSKOLAN

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Dela detta jobb