skoljobb.se

Lärare i SVA till förbedelseklass

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Lärare i SVA till förbedelseklass

 

Arbetsplatsbeskrivning

Sätraskolan är en F-9 skola med integrerad grundsärskola som ligger efter röda linjen. På Sätraskolan går 735 elever och personalen består av 140 personer. Skolan har väl utbyggda stödresurser för IKT, Elevhälsa, en studio för specialpedagogik samt har en aktiv välfungerande uteverksamhet som leds av skolgårdslärare. Som lärare och pedagog hos oss kan du fokusera på huvuduppdraget; undervisning och lärande. Sätraskolan är inne i en expansiv fas och kunskapsresultaten förbättras ständigt. Vi har ett välfungerande kvalitetssystem och följer regelbundet upp elevernas framgångar och förändrar och utvecklar arbetet utifrån behov som identifieras. Arbetslag och ämneslag arbetar systematiskt med kollegialt lärande för att ständigt utveckla undervisningen. För oss på Sätraskolan ligger goda relationer i fokus och vi lägger stor vikt på att tillsammans med elevernas vårdnadshavare skapa de bästa möjliga förutsättningarna för eleverna att ha en framgångsrik skolgång. Läs gärna mer om vårt arbetet på https:// satraskolan.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en behörig lärare till vårt team kring våra förberedelseklasser. Arbetet i förberedelseklass med nyanlända på Sätraskolan är mycket välfungerande och leds av en Förste Lärare som ansvarar för samordning av verksamheten. Förberedelseklassernas elever deltar redan från start i undervisning i alla ämnen. Vid skolverkets tillsyn av undervisningen i SVA våren 2019 bedömdes verksamheten hålla mycket god kvalité. 

Arbetslaget kring nyanlända på Sätraskolan fick utmärkelsen Årets Arbetslag i Stockholm  2017.

Vi behöver nu utöka teamet med ytterligare en lärare som främst har fokus på åk 4-6.

I tjänsten ingår också undervisning i svenska i en åk 7.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill utvecklas i ett framgångsrikt team kring nyanlända elever. Du måste vara behörig i SVA och SV och har flera års erfarenhet av arbetet med nyanlända och SVA undervisning. Vi arbetar språkutvecklande i alla ämnen. 

 

Övrigt

Dela detta jobb

Lärare i SVA till förbedelseklass

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen