skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Blommensbergsskolan är en kulturprofilerad F-9 skola med ca 720 elever. Skolan består av två enheter, Blommensbergsskolan med åk 6-9 och Ekensbergsskolan med åk F-5.

Vi arbetar med de kulturella uttrycksformerna dans, bild, musik, media och teater. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt.

Vår vision är att vara en skola där eleven spelar huvudrollen.

Skolans pedagogiska idé står på tre ben kunskap, kultur och tema.
Läs mer på www.blommensbergsskolan.se


Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare i SVA, gärna med ytterligare ämnen. Vi söker dig som vill arbeta med att undervisa nyanlända elever och underlätta deras integrering i klass. Du behöver vara strukturerad, flexibel och relationell för att kunna anpassa och utmana eleverna i deras utveckling. I dina arbetsuppgifter kommer, utöver undervisning, även mentorskap och kartläggning av de nyanlända eleverna att ingå. Du kommer att ha stor frihet i din planering runt eleverna och i samarbetet med övriga pedagoger på skolan.

Du kommer arbeta på en skola där kreativitet och skapande ses som mycket viktigt och allas angelägenhet. 
 
Kvalifikationer

Erfarenhet av och kunskaper om NPF är meriterande.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2017

Kontakt    
Bitr rektor Maria Rosell, 0850822745

Facklig företrädare    
LR, Thomas Ljung, thomas.ljung@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i SVA till förberedelsgrupp

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Dela detta jobb