skoljobb.se

Lärare i svenska

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Lärare i svenska

Arbetsplatsbeskrivning 
Flahultsskolan är en nybyggd och nyrenoverad högstadieskola från årskurs 6 till 9. Skolan är byggd uppe på höjden ovanför Norrahammar med utsikt mot Tabergstoppen. Precis utanför finns en idrotts- och simhall samt tillgång till fotbollsplaner och friidrottsarena.

På Flahultsskolan tycker vi att det är viktigt med moderna klassrum, därför är samtliga klassrum inredda med interaktiva skrivtavlor och dokumentkamera. Personal får självklart tillgång till varsin bärbar dator. Personalrummet är ljust och välutrustat. I hjärtat av skolan ligger vårt fina och moderna bibliotek och precis jämte ligger vårt elevcafé med tillgång till fika och mackor samt möjligheten att spela biljard. Flahultsskolan bygger på principen om fyra hemvisten, ett för varje årskurs. I varje hemvist sitter respektive arbetslag uppdelat på tre rum och med fyra arbetsplatser i varje.

Flahultsskolan försöker också vara ledande på förebyggande värdegrundsarbete, detta visar vi genom att t.ex. satsa på projektet mentorer i våldsprevention (MVP) och EQ-lektioner.

Arbetsuppgifter 
Undervisning i åk 6–9 i Svenska. I tjänsten ingår också kontaktlärarskap för en klass. Du kommer också tillhöra ett arbets- och ämneslag.

Vem är du? 
Du är legitimerad lärare i Svenska. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du tycker att det är inspirerande att arbeta i skolan tillsammans med oss och våra ungdomar!

Upplysningar 
Ulrika Kragner, rektor 036-10 36 89
Fredrik Håkansson, bitr. rektor 036-10 37 65
Lärarförbundet, 036-10 36 70
Lärarnas riksförbund, 036-10 57 15

Dela detta jobb

Lärare i svenska

Järfälla kommun