skoljobb.se

Lärare i Svenska

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Lärare i Svenska

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Är du vår nya svensklärare på Internationella Engelska Skolan i Årsta?

Det är mycket möjligt, framför allt om du gillar att arbeta tillsammans med andra för att nå högt ställda mål. Du brinner för ditt ämne. Du tror på litteraturens möjligheter, på grammatikens skönhet och text och tal som kommunikativa nyckelkompetenser för dagens elever.

Du lockas av tanken att arbeta i ett ungt, nytänkande kollegium med tydlig internationell profil, där mer än hälften av lärarna kommer från utlandet. Du vill sätta din prägel och vara med och forma en modern utbildningsorganisation – och det gör du med din entusiasm och ditt yrkeskunnande.

Du tycker, precis som vi, att en lärare ska ha fokus på att undervisa och utveckla sin profession tillsammans med andra, och i övrigt ska det finnas bra stödstrukturer för allt från elevhälsa, lokalvård, IT-stöd till kollegial samverkan.

Om du känner igen dig är IES Årsta en skola som passar dig. Vi är en relativt nyöppnad skola, centralt placerad i Årsta nära Gullmarsplan och Stockholms innerstad med goda kommunikationer i form av buss, tunnelbana och pendeltåg. Vi slog upp portarna i augusti 2017 och nu till hösten 2019 kommer vi utöka med åk 9. Vi räknar med att ha ca 730 elever och 70 medarbetare. Med andra ord, vi växer och letar efter fler lärare som kan vara med arbeta med oss. Elevgruppen är mycket diversifierad. De kommer från ca 20 olika kommuner i länet och har varierande skolbakgrund.

Vi tror på vår metod, the IES Ethos, att med tydligt fokus på studiero, trygghet och respekt bygga en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger bra skolresultat. Så gillar du kvalitetsfokus och en skolorganisation där man på riktigt vill lösa problem som uppkommer, då kan Internationella Engelska Skolan Årsta passa som hand i handske.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och skicka in din ansökan om du tror att du kan passa. Bifoga lärarlegitimation (alt. examensbevis). Vi bokar gärna in tid för intervju i syfte att presentera oss och skolan närmare och för att få möjlighet att få lära känna dig som lärare.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Lärare i Svenska

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB