skoljobb.se

Lärare i Svenska A

Företag Hammarö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-28

Ansök nu

Lärare i Svenska A

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Nu förstärker vi organisationen genom att anställa fler pedagoger med behörighet att undervisa i Svenska A till och med åk 9. Du ansvarar för undervisning i enlighet med läroplanerna och Lgr11. Ditt arbete kommer att fokusera på undervisning av nyanlända elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är har en pedagogisk examen med behörighet att undervisa i Svenska A upp till åk 9. Du har legitimation. Du är väl insatt i och arbetar utifrån skolans styrdokument.

Vi utgår ifrån att du står stadigt i din värdegrund. Du skall vara en tydlig och positiv ledare med förmåga att skapa en god inlärningsmiljö. Du ska tillsammans med övriga resurser ta ansvar för att verksamheten utvecklas så att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, värme och medvetna val.
Det är meriterande om du har erfarenhet att arbete med nyanlända elever.
Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och vilja och förmåga att medverka i skolutvecklingsarbetet.

Intervjuer kan komma att hållas innan ansökningstidens utgång.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens Kontaktcenter - 054-51 50 00.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i Svenska A

Hammarö kommun