skoljobb.se

Lärare i svenska årskurs 7-9

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Lärare i svenska årskurs 7-9

Solbergaskolan

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Solbergaskolan är en arbetsplats med ca 690 elever och ca 90 medarbetare. På skolan finns grundskola 5-9, förberedelsegrupper för nyanlända elever årskurs 5-6 och 7-9, en samundervisningsklass 7-9, särskilda undervisningsgrupper för färre elever med specifika svårigheter samt resursskola tal- och språk 4-9. Skolan är lokalintegrerad med särskolan och ett samarbete finns.
Vi vill genom tydlig struktur, kollegialt samarbete och gemensamt ansvar skapa en bra studiemiljö för alla. Vi bedriver skolutveckling för att ständigt utvecklas till en skola som ligger i framkant, med fokus på trygghet, trivsel och högre måluppfyllelse. Engagerade lärare med rätt behörighet och ett gott arbetsklimat bidrar till en arbetsplats där du blir en i laget.

Dina arbetsuppgifter

Undervisning i ämnet svenska årskurs 7-9. Du kommer ingå i ett kollegialt samarbete med andra lärare utifrån ämnet svenska kring planering, sambedömning och ämnesutveckling.
Som lärare har du förmånen att ta del av skolans bibliotek i din undervisning. Biblioteket bemannas av en bibliotekarie som guidar elever och lärare i läslust, spänning och nyfikenhet.

I din lärarprofession kan mentorskap tillsammans med en lärarkollega kring en klass ingå.

Vem är du?

Krav: högskoleutbildning, lärarlegitimation

Krav: viss arbetslivserfarenhet annat pedagogiskt arbete

Vi söker dig som har behörighet och har lärarlegitimation. Du är trygg i att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har förmåga att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesövergripande i team med övriga kollegor.
Du skall vara insatt i aktuella kursplaner, digitala verktyg och digital undervisning, kunna anpassa och analysera efter elevers behov samt känna till att undervisa i en tillgänglig lärmiljö. Tillsammans med kollegor driver du skolutveckling specifikt i din ämneskombination, samt är nyfiken på skolutveckling generellt. Du tar arbete och prestation på allvar.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Tillträde 220107

Löneform

     månadslön enligt kollektivavtal

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Gotland

Län

     Gotlands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/264

Kontakt

  • Kerstin Andersson, 0498269708

Publicerat

     2021-11-08

Sista ansökningsdag

     2021-11-28

Dela detta jobb

Lärare i svenska årskurs 7-9

Region Gotland