skoljobb.se

Lärare i svenska/engelska åk 7-9 Skytteholmsskolan

Ansök nu

Lärare i svenska/engelska åk 7-9 Skytteholmsskolan

Är du lärare i engelska och svenska, åk 7-9, och på jakt efter nya utmaningar i en av Sveriges snabbast växande kommuner? Sök tjänsten till Skytteholmsskolan och bli vår nya kollega! 

Om arbetsplatsen
Skytteholmsskolan är en grundskola med åldershomogena klasser från förskoleklass upp till årskurs 9, vi har också en grundsärskola. Vi strävar dagligen efter att ge skolans knappt 700 elever viktiga verktyg i form av kritiskt tänkande, metakognitiva strategier och självförtroende. Vi ser trygghet som en självklar förutsättning för skolframgång.

Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i engelska och svenska. Du är modern och kreativ i din undervisning och har, liksom vi, ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med skolans övriga lärare. Du är intresserad av att arbeta med elevers lärande utifrån elevernas förutsättningar och behov och arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö. Din undervisning utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet som gör att du lyckas skapa goda lärmiljöer. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du har ett positivt förhållningssätt till IKT som ett självklart verktyg i såväl pedagogik som dokumentation.

Utvecklas som lärare i Solna stad
Som lärare i Solna stad får du möjlighet att växa tillsammans med pedagoger som är engagerade och har höga förväntningar på elevers möjlighet att utvecklas och lära. Genom undervisning baserad på forskning och erfarenhet är du med och och utvecklar goda digitala och analoga lärmiljöer. Vi skapar en organisation för att du ska ha möjlighet att lyckas i din roll som lärare i Solna.

Mer information och ansökan
Du är varmt välkommen att höra av dig med eventuella frågor till rektor Emma Nordström på mail emma.nordstrom@solna.se 

Facklig kontaktperson är:

  • Susanna Sjögren, Lärarnas Riksförbund, tel 0707-32 15 35
  • Kristina Karhunen, Lärarförbundet, tel 0763-378 66 50
  • Curt Ohlsson, Sveriges Skolledarförbund, tel 08-746 16 25
  • Riitta Salokangas Davidsson, Kommunal, tel 08-746 16 90

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start den 7/1-20, eller enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 28/10. Intervjuer beräknas hållas omgående i takt med att ansökningar kommer in så vi ser gärna att du som söker har möjlighet att komma till oss för intervju under den och/eller närliggande veckor. 

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Länk till den här sidan

Dela detta jobb

Lärare i svenska/engelska åk 7-9 Skytteholmsskolan

Solna stad