skoljobb.se

Lärare i svenska, engelska och samhällsorienterande ämnen till Hamburgsundskolan F-6 - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Lärare i svenska, engelska och samhällsorienterande ämnen till Hamburgsundskolan F-6 - Barn och utbildningsförvaltningen

Två lärare i svenska, engelska och samhällsorienterande ämnen till Hamburgsundskolan F-6

Hamburgsundskolan är en F-9 skola med ca 300 elever. På skolan har vi ett nära samarbete mellan de olika årskurserna och mellan skola och fritidshem. Skolan är belägen i Hamburgsund, ett kustsamhälle som har direkt tillgång till hav och natur.

Skolan präglas av ett aktivt värdegrundsarbete genom bland annat gemensamma projekt och teman. Vi arbetar också med att utveckla lärmiljön för eleverna didaktiskt, rumsligt och socialt.  En del i detta arbete är att utveckla den digitala lärmiljön. Alla elever på skolan har en iPad och vår vision är att vi med hjälp av bland annat iPaden ska kunna variera och fördjupa våra elevers lärande och lust att lära.

På skolan arbetar vi i arbetslag för att kunna stötta och hjällpa varandra, för att kunna ta del av varandras kompetenser, men också för att skapa trygghet och trivsel.

Vi söker nu två medarbetare som är legitimerade lärare med behörighet för undervisning i åk 1-6. Vi söker både kompetens inom Sv/SvA/So, gärna med behörighet i musik och/eller idrott. Du kommer i dagsläget att få arbeta i en klass tillsammans med ytterligare en klasslärare.

Du har lätt för att samarbeta såväl om att kunna arbeta självständigt. Du är tydlig i ditt ledarskap, strukturerad och väl insatt i skolans styrdokument. Vi ser också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Att kunna bygga förtroendefulla relationer med elever och föräldrar är en förutsättning.
God digital kompetens är ett krav för att hantera information och dokumentation samt som en naturlig del i undervisningen.

Omfattning och varaktighet
Tillsvidare 100%. Tillträde höstterminen 2019. 

Kvalifikationer
Utbildad och legitimerad lärare med behörighet i svenska, engelska och samhällsorienterande ämnen för yngre åldrar. För en av tjänsterna är det meriterande med erfarenhet av att arbeta med dyslexi hos elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Biträdande rektor Marie Enstedt, 0525-184 09
Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 25 april 2019..
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Marie Enstedt
Biträdande rektor
(+46) 0525-18409

Dela detta jobb

Lärare i svenska, engelska och samhällsorienterande ämnen till Hamburgsundskolan F-6 - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun