skoljobb.se

Lärare i Svenska för invandrare och samhällskunskap, Vuxenutbildningen

Företag Mjölby kommun
Regioner
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Lärare i Svenska för invandrare och samhällskunskap, Vuxenutbildningen

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du utvecklas tillsammans med dina elever och dina kollegor?

Mjölby vuxenutbildning är en härlig arbetsplats för dig som tycker om att möta olika kulturer och människor. Vi finns på Norrgården nära centrum och järnvägsstationen. Här möter vi elever som är på väg mot nya mål i livet. Mjölby vuxenutbildning omfattar utbildning på gymnasial och grundläggande nivå samt svenska för invandrare (SFI).

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar där du som lärare gör skillnad för dina elever. Som lärare ingår du i vårt SFI-arbetslag och arbetar i fräscha lokaler. I rollen ges du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina elever och dina kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du är en legitimerad lärare med legitimation för undervisning i svenska för invandrare och samhällskunskap, du har god datorvana och är bekväm med att använda tekniska hjälpmedel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse, du tycker om att vara lärare och är nyfiken på nya människor.

Du är kommunikativ, både muntligt och skriftligt och har lätt för att samarbeta. Du ser möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och tycker om när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor, är utåtriktad, kreativ, lösningsfokuserad och ansvarstagande.

Vi erbjuder dig ett utmanande och stimulerande arbete med tydliga ramar där du får vara med och påverka och där din kompetensutveckling är viktig för oss.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i Svenska för invandrare och samhällskunskap, Vuxenutbildningen

Mjölby kommun