skoljobb.se

Lärare i svenska och engelska

Företag Falu kommun
Regioner
Utgår

2018-09-05

Ansök nu

Lärare i svenska och engelska

Britsarvsskolan är en 7-9-skola med cirka 280 elever. Det är en skola som har allt ni förväntar er; bra undervisning, en god stämning bland eleverna och en välfungerande elevhälsa. Vi som arbetar på skolan har roligt tillsammans och arbetar bra ihop vilket avspeglar sig hos eleverna. För oss är det viktigt att du som kommer ny till skolan känner att vi tar hand om dig från första dagen. Britsarvsskolan har skolbibliotek med bibliotekarie alla dagar i veckan, cafeteria för elevernas samvaro och ett väl utvecklat skol-IF med aktiviteter i anslutning till skoldagen och under kvällar och helger.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa våra elever på grundskolan årskurs 7-9 i svenska och engelska. Du kommer även vara mentor vilket innebär att du kommer att stödja och coacha elever i deras utveckling. Betyg och bedömning kommer att vara en viktig del av ditt arbete. Du är aktiv i skolans utvecklingsarbeten med lärandematriser och ämnesövergripande undervisning.

Vi söker dig som...
- har lärarlegitimation och legitimationsgrundande utbildning inom behörighetsområdet.

Det är önskvärt om du... 

- har erfarenhet och intresse av att arbeta med digitala lärverktyg i din undervisning

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har god samarbetsförmåga och kan möta elever så de känner sig trygga och inspirerade i sin lärandemiljö. Du är analytisk och har förmåga till både initiativ och uthållighet.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid from 2018-08-14. Kopior på betyg och intyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Beställ gärna detta i samband med ansökan, så det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten. 

Upplysningar
Kerstin Hindriks, rektor, 023-829 57

Fackliga företrädare
Lärarnas riksförbund, Lena Wiklund - 023-876 90
Lärarförbundet, Jan-Erik Kyrö - 023-863 36

Kontaktinformation
Fredrik Hermansson, Biträdande rektor, FHE01@falun.se

Dela detta jobb

Lärare i svenska och engelska

Falu kommun