skoljobb.se

Lärare i svenska och engelska år 4-9 till särskild undervisningsgrupp.

Företag Härryda kommun
Regioner
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Lärare i svenska och engelska år 4-9 till särskild undervisningsgrupp.

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Vi söker nu en lärare i engelska och svenska till en av Härryda kommuns centralt organiserade särskilda undervisningsgrupper på Djupedalsskolans senaredel.

Djupedalskolan är en grundskola med ca 440 elever och ligger i närheten av Mölnlycke. Vi är en skola där vi tillsammans arbetar för att skapa ett gemensamt synsätt kring alla våra elevers lärande i årskurs 4-9. Vi ser det som en styrka att ha möjlighet till att ge eleverna en trygg skoldag där allas lika värde är i fokus. Ett gott samarbete med vårdnadshavare är något vi lägger stor vikt vid och ser som en viktig del i vårt arbete. Vi arbetar även aktivt med att forma vår undervisning med hjälp av digitala verktyg.

Vi på vår skola vill att eleverna ska:

•Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier.
•Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som
individer och i grupp.
•Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och
utveckla sin kreativitet.
•Utveckla känslan av att olika är bra.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig med intresse för att arbeta med ungdomar med särskilda behov (år 6-9). I gruppen finns cirka 8 elever. Du kommer att ingå i ett team med andra pedagoger där du framför allt ska arbeta med elevernas hela skolvardag.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har:
• Lärarutbildning och lärarlegitimation
• God samarbetsförmåga
• Ser det naturligt att arbeta inkluderande

Erfarenhet samt god insikt i neuro-psykiatriska diagnoser är önskvärt.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare i svenska och engelska år 4-9 till särskild undervisningsgrupp.

Härryda kommun