skoljobb.se

Lärare i svenska och engelska på högstadiet

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Lärare i svenska och engelska på högstadiet

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Vendelsömalmsskolans vision:
Alla kan, alla vill, alla behövs.
Tillsammans gör vi Vendelsömalmsskolans elever till vinnare av framtiden.

Vill du vara med och påverka våra elevers framtid? Här är chansen!

En av våra engagerade lärare har gått på föräldraledighet och vi söker dig med kompetens inom svenska och engelska.

Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med drygt 600 elever och 100 kompetenta medarbetare. Hos oss finns även grundsärskola och kommungemensamma lärstudiogrupper.

Vi strävar efter att lägga grunden för ett livslångt lärande och att varje elev ges möjlighet att utifrån sina förutsättningar utvecklas så långt möjligt både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ledord: kunskap, samarbete, glädje och trygghet.

Åk 7-9 är treparallellt med undantag för åk 8 som är fyra klasser och vi har ca 300 elever på högstadiet. I augusti 2021 flyttade högstadiet tillbaka till fina nyrenoverade lokaler där vi bl.a. erbjuder uppehållsrum, cafeteria och ett bemannat bibliotek.

Vi söker dig som brinner för att utveckla våra elever inom ämnet svenska och engelska samt strävar efter att dina elever når bästa resultat i alla ämnen. Du delar vår värdegrund och har ett salutogent förhållningssätt, du ser möjligheter istället för svårigheter.

Du kommer tillhöra något av våra tre arbetslag på högstadiet, och ha ett delat mentorskap för en klass med någon av dina kollegor.

Du kommer vara en del av det kollegiala arbetet på skolan och samarbeta tätt med ämneskollegor.

Arbetsuppgifter

Du undervisar i svenska och engelska i årskurs 8. Du ansvar för att utföra sedvanliga uppgifter för lärare. Tillsammans med ämneslärare, eller enskilt, planerar du och utvärderar undervisningen utifrån fastlagda mål.

Tillsammans med arbetslagen i åk 7-9 deltar du i schemabrytande aktiviteter t.ex. temadagar, idrottsdagar mm.

Du deltar i skolans konferenser och utvecklingsarbete inom dina ämnen.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda ämneskunskaper. En god samarbetsförmåga och helhetssyn på eleven är en förutsättning för ditt arbete. Du har god kommunikativ förmåga och har lätt att skapa relationer med elever, föräldrar och medarbetare. Du tar egna initiativ och ser utmaningar i att prova olika arbetssätt för att eleverna ska lyckas. Kreativitet och flexibilitet hjälper dig att utveckla skolans verksamhet vidare.

Villkor

Du är legitimerad lärare och med fördel erfarenhet av att undervisa elever på högstadiet.

Intervjuer sker löpande, på plats eller via Teams.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Januari 2022

Löneform: Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Vendelsö

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/656

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-11-08

Sista ansökningsdag:
2021-12-08

Dela detta jobb

Lärare i svenska och engelska på högstadiet

Haninge kommun