skoljobb.se

Lärare i svenska och engelska på introduktionsprogrammen IA och preparand

Regioner
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Lärare i svenska och engelska på introduktionsprogrammen IA och preparand

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

ESS-gymnasiet bedriver undervisning inom ramen för introduktionsprogrammen IA och preparand samt samhällsprogrammet på Münchenbryggeriet. Vår uttalade ambition är att finna nya vägar för att tillhandahålla en gymnasieskola av hög kvalitet för de elever som för kortare eller längre tid inte hittat rätt i stadens övriga gymnasiealternativ. ESS-gymnasiet ansvarar också - i samverkan med socialtjänst och sjukhus - för att elever som är inskrivna på olika institutioner får undervisning särskilt anpassad efter respektive elevers förutsättningar och behov.
 
Arbetsbeskrivning

Bedriva undervisning enligt läroplan och skollag inom introduktionsprogrammen individuellt alternativ och preparand främst för elever i behov av särskilt stöd i ämnena svenska och engelska. För- och efterarbete för att förse eleverna med nödvändiga färdigheter och kunskaper. Påverka och motivera elever. Hålla föräldramöten och individuella utvecklingssamtal med elever och deras föräldrar. Ansvara för att varje elev erhåller en individuell studieplan. Social fostran av elever.
  
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för introduktionsprogrammen individuellt alternativ och preparand i svenska och engelska.

Specialpedagogisk kompetens och erfarenhet är meriterande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-20
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5097

Kontakt    
Maria Magnerius, rektor, 0850833279

Facklig företrädare    
Hans Fransson, LR, hans.fransson@stockholm.se

Sista ansökningsdag    2018-08-20

Dela detta jobb

Lärare i svenska och engelska på introduktionsprogrammen IA och preparand

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen