skoljobb.se

Lärare i Svenska och engelska till Abrahamsbergsskolan, 50-100%

Ansök nu

Lärare i Svenska och engelska till Abrahamsbergsskolan, 50-100%

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Abrahamsbergskolan, byggd 1946, är en kommunal F-9 skola i Bromma med omkring 750 elever. Vi som arbetar på skolan vill skapa den bästa studiemiljö vi kan för att ge en god kunskapsgrund att stå på när eleven går vidare till gymnasiet.

Tack vare erfarna och välutbildade lärare, studiemotiverade elever och föräldrar med höga förväntningar är Abrahamsbergsskolan en skola med höga studieresultat och en skola att trivas i.

Vår vision är att vara en av Stockholms bästa skolor på att utveckla dig som elev utifrån dina förutsättningar. Skolans motto är Trygghet och Kunskap. Utan trygghet är det svårt att tillägna sig kunskap och kunskap ger trygghet.
 
Läs mer om oss på http://abrahamsbergsskolan.stockholm.se/


Arbetsbeskrivning

Undervisning i svenska och engelska åk 7-9. Du kommer ingå i ett arbetslag samt tillsammans med en kollega vara mentor i åk 9.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare i svenska och engelska, åk 7-9. 
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är intresserad av att utveckla verksamheten och se möjligheter. 
Du ska kunna fånga och fördjupa elevernas intresse för dina ämnen, ha stort intresse för elevers kunskapsutveckling och se möjligheter till utveckling. 
Du tycker om att möta elever och ha god förmåga att knyta kontakt och skapa delaktighet i gruppen.

Intresse för IT-pedagogiskt utvecklingsarbete är meriterande. Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    Omgående
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    50-100%
Ort    Bromma
Län    Stockholms län

Land    Sverige
Referensnummer    2018/5909
Kontakt    
Erik Wännström, 0850848944
Kristina Riksberg, 0850848903

Dela detta jobb

Lärare i Svenska och engelska till Abrahamsbergsskolan, 50-100%

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen