skoljobb.se

Lärare i svenska och So

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Lerbäckskolan är en F-9 skola med cirka 500 elever. Vi har musikklasser i år 4-9 och förberedelseklass år 1-9. Verksamheten inom skolområdet leds av ett ledningsteam bestående av områdesrektor, 3 rektorer och administrativ chef.

Vår pedagogiska idé bygger på att sätta eleverna i bästa tänkbara inlärningssituation, bland annat genom att öka deras ansvar för sin inlärning och främja ett elevaktivt arbetssätt.
Vi är också partnerskola till Lärarutbildningen inom Malmö Universitet.

Mer information om Lerbäcks skolområde finns att läsa på www.lund.se/lerbackskolan

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba som lärare i svenska/So hos oss?

Tjänsten innebär undervisning i svenska och So i årskurserna 7-9, samt mentorskap. Du kommer tillhöra ett arbetslag där samarbetet mellan kollegor är viktigt och tydligt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har lärarlegitimation och behörighet för undervisning i svenska och So för åk 7-9.

Som pedagog brinner du för elevernas lärande och kan se dem ur ett helhetsperspektiv. Du är tydlig och trygg i ditt ledarskap och har ett gott bemötande av alla elever, vårdnadshavare samt kollegor. Din positiva grundsyn på elevers olika förmågor gör att du är lyhörd för och intresserad av deras tankar och intressen och använder detta som utgångspunkt i undervisningen.

Vi ser god samarbetsförmåga, erfarenhet av arbete i arbetslag samt intresse av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete som viktiga förmågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sysselsättningsgrad: 70 %
Tjänsten är tidsbegränsad och pågår läsåret 2018/2019.

Låter tjänsten intressant? Vi kan komma att kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Välkommen med ditt CV och personliga brev!

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Dela detta jobb

Lärare i svenska och So

Lunds kommun