skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Bagarmossens skola är en F-9 skola som ligger invid Nackareservatet med fina möjligheter att vistas i naturen. På Bagarmossens skola har vi höga ambitioner och samarbetar för att hålla en hög kvalité. Personalen arbetar målmedvetet för ständig utveckling både individuellt och som kollegium. 
 
Läs mer på http://bagarmossenbrotorpsskolor.stockholm.se/
Här hittar du oss [länk karta]


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 1-7 i ämnen svenska och  svenska som andraspråk. Undervisning sker i klass och i eget klassrum. Mentorskap kan ingå i arbetsuppgifter.
 
Kvalifikationer

Flerspråkighet, arbete med nyanlända, genrepedagogik, grundläggande läs- och skrivinlärning, språkutvecklande arbetssätt samt digital kompetens.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    80%
Referensnummer    2019/2891

Kontakt    
Anna Wremborn, 08-508 156 96
Facklig företrädare    
Britt-Marie Selin, LR, 0761215706
Jonas Drougge, Lärarförbundet, 08050815700
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i svenska och SVA till Bagarmossens skola (80%)

Ansök nu

Dela detta jobb