skoljobb.se

Lärare i svenska och textilslöjd, 4-9 på Dalarö skola

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2020-07-31

Ansök nu

Lärare i svenska och textilslöjd, 4-9 på Dalarö skola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Dalarö skola är en enparallellig F-9skola ute i Haninges vackra skärgårdsidyll. Skolan har tre profiler: En skärgårdsprofil med navigation, friluftsliv, segling och marinbiologi. En språk och kulturprofil med extra undervisning i språk samt arbete och utbyte med skolans vänskola i Toulouse. En förstärknings- och rörelseprofil med extra undervisningstid i kärnämnena och i idrott.

Skolan består av de tre arbetslagen Lotsen, som tar hand om våra yngsta elever, Lustjakten, som arbetar med mellanstadiebarnen och så Fullriggaren, som innefattar högstadiet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att undervisa i svenska och textilslöjd i åk 3-9. Du är en del av arbetslaget Lustjakten tillsammans med sex andra lärare och ni samarbetar nära kring eleverna på mellanstadiet. Lärare och övriga medarbetare på skolan känner alla elever. 

Som medarbetare hos oss har du höga, positiva förväntningar på dina elever och du lägger stor vikt vid samarbete med kollegor, elever och föräldrar. Du är en tydlig kommunikatör.

Att utveckla din undervisning är en självklarhet för dig. Du är nyfiken på aktuell forskning och håller dig uppdaterad på nya rön. Du vågar prova nya saker i undervisningen. Att arbeta med formativ bedömning är en självklarhet för dig. Du har utarbetade strategier för hur du ska få varje individuell elev att komma så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och du är van vid att tänka utanför boxen.

Du inser värdet av positiva relationer och positiva förväntningar. Du tycker om att arbeta med ungdomar och har lätt för att skapa en konstruktiv relation till dem.

Du är van vid att använda IKT i undervisningen.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i svenska och textilslöjd.

OM TJÄNSTEN
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid/Deltid

Tillträde: 2019-08-12 alternativt 2019-04-29

Löneform: ferielön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2020/274

Kontakt: Michaela Otterström, bitr. rektor
0707306776

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2020-05-29

Sista ansökningsdag:
2020-07-31

Dela detta jobb

Lärare i svenska och textilslöjd, 4-9 på Dalarö skola

Haninge kommun