skoljobb.se

Lärare i svenska som andra språk

Regioner
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Lärare i svenska som andra språk

I Sollentuna kommun jobbar vi mot ett gemensamt och tydligt mål - Sveriges bästa skola. Vi utvecklar våra undervisningsmetoder och vi delar med oss av vår kunskap. Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare, motiverade och engagerade föräldrar!

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att Sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Vi söker en leg lärare i svenska som andra språk för att undervisa våra nyanlända elever i vår förberedelseklass för åk 6-9. Tjänsten är på 100%. 

Häggviksskolan är en 4-9-skola med drygt 330 elever som tillhör Häggviks förskolor och skolor. Till skolområdet hör även Skälbyskolan (F-3) samt tre förskolor. På Häggviksskolan är vi ca 35 medarbetare uppdelade på tre arbetslag. Skolan ligger på promenadavstånd från Häggviks station i en härlig och klassisk byggnad som vi delar med Sollentuna Musikklasser. 

I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator. 

Vi tror att du är en kompetent och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. I klassrummet är du en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande, samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss alla kontakter med rekryteringsföretag.

Kontaktpersoner:
Charlotte Mörck 
tfn: +46 857922125

Sista ansökningsdag:
2018-06-24

Företagets hemsida:
http://www.sollentuna.se

Dela detta jobb

Lärare i svenska som andra språk

Sollentuna kommun