skoljobb.se

Lärare i Svenska som andra språk och Engelska

Ansök nu

Lärare i Svenska som andra språk och Engelska

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
På Spånga gymnasium är frågeställningar kring hållbar framtid och mänskliga rättigheter samt relationen mellan människa och natur självklara utgångspunkter. På skolan finns såväl studieförberedande utbildningar (naturvetenskapsprogrammet) som yrkesutbildningar mot naturbruk samt språkintroduktion och gymnasiesärskola. Skolan har en unik och spektakulär djuranläggning med mer än 1000 djur fördelade på över 100 arter. På skolan bedriver vi just nu ett intensivt utvecklingsarbete som syftar till att utveckla en hållbar skola ur såväl ett elev- som samhällsperspektiv.

Arbetsbeskrivning
Undervisning i Svenska som andra språk 1 på Naturvetenskapsprogrammet samt Engelska (5/grund) på Yrkesintroduktion. I tjänsten ingår även stödundervisning. Tjänsten är ett vikariat om 40% under läsåret 2018/19och schemalagd två dagar/vecka.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare

 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    2018-09-25
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    40%

Ort    Spånga
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5813
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare i Svenska som andra språk och Engelska

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen