skoljobb.se

Lärare i svenska som andraspråk och svenska

Regioner
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Lärare i svenska som andraspråk och svenska

Engagerade och skickliga lärare är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. I Sollentuna och på Utbildning Silverdal lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever.

Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Utbildning Silverdal präglas av trygghet och trivsel bland eleverna och vi är Olweus-certifierade sedan flera år tillbaka.

Vi som arbetar på Utbildning Silverdal ser olikheter som en tillgång, vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!

I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator eller iPad.

Nu söker vi en lärare i svenska som andraspråk och svenska, inför vt-19, som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla skolan till att bli en av Sveriges bästa. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%.

Din profil 

Du har ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. Du är en tydlig och lyhörd ledare i klassrummet och det är viktigt för dig med goda och förtroendefulla relationer med dina elever. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du uppskattar att samarbeta med andra i olika konstellationer. Ett formativt förhållningssätt och att använda IKT som verktyg för lärande är självklarheter för dig.

Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har en stor vilja att bidra i det kollegiala lärandet. Du ser möjligheter och utmaningar istället för problem och misstag som något viktigt att lära av.

Erfarenhet av arbete med nyanlända elever är meriterande.

Lärarlegitimation i ämne/ålder är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Ansökan och upplysningar

För frågor kontakta biträdande rektor Anna Jönsson 

0739-152821

Vi undarber oss hjälp från rekryteringsföretag.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lärare i svenska som andraspråk och svenska

Sollentuna kommun