skoljobb.se

Lärare i svenska som andraspråk/speciallärare till Kung Karls skola åk 4-6

Ansök nu

Lärare i svenska som andraspråk/speciallärare till Kung Karls skola åk 4-6

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomar? Har du lärarexamen och behörighet för att undervisa i svenska som andraspråk och specialpedagogik. Då kanske det är dig vi söker till Kungsörs nya skola Kung Karl som öppnade i januari 2018!
Kungsörs kommun arbetar våra pedagoger med ett stort engagemang för alla elevers kunskapsutveckling och uppmuntras till mod, ansvarstagande och nytänkande. Alla organisations- och utvecklingsarbeten på våra skolor utförs utifrån ett tydligt syfte. Det pågår idag viktiga utvecklingsarbeten som fokuserar på undervisning och pedagogik utifrån ett språkutvecklande arbetssätt, bedömning, kollegialt lärande och nyanländas lärande. Det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd.

Kungsörs kommun är en mycket naturskön kommun precis intill Mälaren med ett mycket strategiskt läge sett till geografin. Du kan med enkelhet pendla till och från flera olika städer som t.ex. Eskilstuna, Örebro och Västerås. Kungsör är en liten kommun vilket innebär närhet och korta beslutsvägar. Medarbetare har mycket goda förutsättningar att samverka, påverka och utveckla.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget är delat, dels undervisning i svenska som andraspråk för elever i årskurs 4-6 och dels undervisning i specialpedagogik. I ditt arbete har du ett tätt samarbete med samtliga undervisande lärare, du kommer även ha ett nära samarbete med vårdnadshavare och elevhälsan. Tjänsten kan innebära mentorskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du är en naturlig ledare i klassrummet och har en god pedagogisk förmåga. Naturligtvis har du ett positivt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens och värme. Du har ett tydligt ledarskap där du också kan sätta gränser. Du har ett starkt engagemang samt lätt för att skapa goda relationer. Du har god förmåga att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar.

För att lyckas i rollen behöver du värdesätta ett nära samarbete med kollegor. Du har lätt för att skapa förtroende, är lyhörd, vågar tänka i nya banor och har en drivkraft som gör att du får saker gjorda på ett effektivt sätt. Du vill göra skillnad och bidra till elevernas lärande under hela skoldagen.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i svenska som andraspråk/speciallärare till Kung Karls skola åk 4-6

Kungsörs kommun