skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Örnässkolan är en anrik F-9 skola som ligger centralt placerad i bostadsområdet Örnäset. På skolan går cirka 400 elever varav 240 i klasserna 7-9. Inom Örnäsets skolområde återfinns Furuparkskolan och Tallkronanskolan. Vi använder oss av digitala plattformar i arbetet med våra elever och har en idrottsinriktning där vi erbjuder extra undervisning inom idrotterna basket och fotboll. Inom skolans område finns vår moderna idrottshall samt en multiarena. Örnässkolan präglas av mångfald och svarar för en miljö som bygger på trygghet, respekt och tolerans. Vi har via våra förstelärare en medveten satsning på undervisning i svenska som andraspråk, språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen, utveckling av matematikundervisningen samt digitalisering. Därutöver är elevinflytande och jämställdhet viktiga frågor för oss och något som vi fokuserar extra på i samverkan med våra elever, såväl i lärandesituationer som i vårt väl fungerande elevråd. Vi är stolta över att kunna konstatera att under pågående läsår är alla dina blivande kollegor på högstadiet legitimerade lärare.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa elever i årskurserna 7-9 i svenska som andraspråk. Mentorskap ingår i tjänsten och du samverkar med andra pedagoger i såväl ämneslag som arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i svenska som andraspråk i årskurserna 7-9.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare i svenska som andraspråk till Örnässkolan 7-9

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Dela detta jobb