skoljobb.se

Lärare i svenska som andraspråk till Tycho Braheskolan i Helsingborg

Ansök nu

Lärare i svenska som andraspråk till Tycho Braheskolan i Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Tycho Braheskolan är en anrik gymnasieskola med fullt fokus på lärande inom natur, teknik och vård. Skolan ligger i en vacker omgivning centralt i Helsingborg, vilket innebär utmärkta kommunikationsmöjligheter. Tycho Braheskolan är trygg, trivsam och lagom stor. Vi har ca 600 elever och erbjuder naturvetenskapligt program, teknikprogram och vård- och omsorgsprogram. Våra elever har höga förväntningar på oss, liksom vi har höga förväntningar på dem.

ARBETSUPPGIFTER

Vi behöver tillsätta en tjänst på 55-65 % och söker en lärare i svenska som andraspråk med behörighet att undervisa på grundskolenivå och gärna också på gymnasienivå. Undervisningen är koncentrerad till vår yrkesintroduktion mot vård- och omsorg, men kan också komma att omfattas av gymnasiekurser. Vi söker dig som brinner för dina ämnen och din undervisning!

Det kollegiala lärandet utgör en viktig del av det pedagogiska arbetet på skolan. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för planering, genomförande och bedömning utifrån styrdokumenten och skolans åtaganden. Mentorskap ingår.
Du kommer att ingå i en ambitiös lärargrupp som ständigt utvecklar sin verksamhet. Vi kan erbjuda dig en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är en skola i framkant!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk på grundskolenivå och gärna också på gymnasienivå. Som lärare är du väl förtrogen med läroplan och kursplaner och besitter en god pedagogisk förmåga. I din roll är det viktigt att du kan planera och strukturera upp ditt arbete självständigt.

Personen vi söker är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt samt har lätt för att kommunicera och bygga relationer med elever såväl som andra vuxna. Du är trygg och säker i ditt ledarskap i klassrummet.
För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande.

Vill du bli vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i svenska som andraspråk till Tycho Braheskolan i Helsingborg

Helsingborgs Stad