skoljobb.se

Lärare i svenska, svenska som andraspråk och psykologi till Ullvigymnasiet

Ansök nu

Lärare i svenska, svenska som andraspråk och psykologi till Ullvigymnasiet

Ullvigymnasiet

Lärare i gymnasiet

Kommun: Köping

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

På Ullvigymnasiet har vi tretton nationella program och här går ca 1050 elever. Vi satsar mycket på elevhälsan som har ett nära samarbete med såväl elever som lärare.

Vi arbetar målmedvetet för att vår personal ska känna att det är en arbetskultur med öppenhet och delaktighet. För oss är goda relationer mellan elever och lärare högt värderat för att vi ser att det medför de bästa kunskapsutvecklingen hos eleven. Våra utbildningar har bra kvalitet vilket bland annat visar sig i de flertal utmärkelser skolan har fått inom olika områden. Vi arbetar efter mottot: Ullvi - en skola där varje dag är meningsfull och varje individ värdefull. Läs gärna mer om vår skola på www.ullvi.koping.se

 

Arbetsuppgifter:

Undervisning i svenska, svenska som andraspråk och psykologi i våra nationella program, planering, organisering, dokumentation, samt övriga uppgifter av gemensam art inom yrket. Du kommer ha ett nära samarbete med dina lärarkollegor i både ämnesgrupp och programgrupp. Mentorskap kan också komma att ingå i tjänsten.

 

Kvalifikationer:

Behörig gymnasielärare med lärarlegitimation i benämnda ämnen. Du ska kunna förmedla och utveckla elevers kunskaper i dina ämnen. För att behålla hög kvalitet söker vi en medarbetare som har lätt att samarbeta, goda yrkeskunskaper och stort engagemang i arbetet med ungdomar. Erfarenhet av digitala hjälpmedel är meriterande, likväl som erfarenhet av att undervisa elever med annat modersmål än svenska.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Utbildningsförvaltningen

Önskat tillträde för tjänsten är senast 2020-08-10

 

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen.

 

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 

Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns.

Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

 

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i svenska, svenska som andraspråk och psykologi till Ullvigymnasiet

Köpings kommun