skoljobb.se

Lärare i svenska till en av Stockholms läns modernaste skolor!

Företag Vaxholms stad
Regioner
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Lärare i svenska till en av Stockholms läns modernaste skolor!

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. 

För mer information om Vaxholm: 
http://www.vaxholm.se 

Arbetsuppgifter:

Lärare i svenska till en av Stockholms läns modernaste skolor-Kronängsskolan! 

I augusti 2017 flyttade vi in i en helt ny och modern skola, Kronängsskolan i Vaxholm. Lärmiljön på Kronängsskolan är något utöver det vanliga. De nya lokalerna är anpassade efter dagens krav på lärmiljöer och undervisning. Där finns möjlighet att variera storlek på undervisningsgrupper och forma arbetsmiljön efter behov. 

På Kronängsskolan har vi 470 elever i årskurserna 7-9. Lärarna arbetar i nära samarbete för att utveckla undervisningen tillsammans. Vi fokuserar på kunskap, trygghet och glädje i lärandet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som kan inspirera, är engagerad och behörig att undervisa i årskurs 7-9. Du trivs bäst med att arbeta i ett samarbetande team och tar ett stort ansvar för elevernas måluppfyllelse. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och har stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor. Du är skicklig på att bygga goda relationer. 

Din arbetsinsats grundas utifrån ett stort engagemang där du är initiativrik och vill vara med och utveckla vår skola. Du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt och säkerställer att alla processer fullföljs med god kvalitet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I din ansökan vill därför att du bifogar dokument som styrker din kompetens, ett personligt brev samt referenser. 

Intervjuer kommer att påbörjas så snart ansökningarna kommer in. Välkommen med din ansökan

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Välkommen med din ansökan via länk i annons. 

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-09-30

Arbetsgivarens referensnummer: A810391

Upplysningar lämnas av:

Åsa Häger
Rektor Kronängsskolan
E-post: asa.hager@vaxholm.se

Ann-Sofie Fernmo
Biträdande rektor
E-post: ann-sofie.fernmo@ vaxholm.se

Dela detta jobb

Lärare i svenska till en av Stockholms läns modernaste skolor!

Vaxholms stad