skoljobb.se

Lärare i sv,so och eng till Bråtenskolan

Ansök nu

Lärare i sv,so och eng till Bråtenskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!
Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Bråtenskolan är belägen i den östra delen av Karlskoga och har ca 280 elever i årskurserna F-6. Skolan är tvåparallellig och har fritidshem. Tjänsten är riktad mot årskurs 4-6 men kan även innebära arbete i de lägre åldrarna. Vårt arbete är inriktat på att skapa en god och trygg arbetsmiljö för elever och personal samt främja lärande och utveckling. Vi utökar nu vår organisation i satsningen att två pedagoger ska kunna arbeta tillsammans i klasserna. På skolan arbetar vi med ett lågaffektivt bemötande. Är du intresserad av ett sådant arbetssätt, är du välkommen med din ansökan!

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.ARBETSUPPGIFTER
• Undervisa elever i svenska, SO och engelska
• Arbeta för att skapa en god lärmiljö
• Nära samarbete med lärarkollegor
• Kunna arbeta självständigt
• Driva skolutveckling.


KVALIFIKATIONER
Lärarleg i svenska, so och engelska.

Meriterande är behörighet i teknik.

Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga samt att kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt.
Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Dela detta jobb

Lärare i sv,so och eng till Bråtenskolan

Karlskoga kommun