skoljobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en lärare för undervisning på Teknikprogrammet

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en legitimerad lärare för att undervisa på Teknikprogrammet i följande kurser:

Arkitektur, Cad 1  och Cad 2, Miljö och energikunskap, Teknik 1, Konstruktion 

Då vi har inriktningen Samhällsbyggande och miljö på teknikprogrammet, och  ht-17 startade Teknikprogrammet år 4 inom den inriktningen är erfarenheter och utbildning från bygg och/eller anläggningsbranschen meriterande. Vi driver teknikprogrammet i samarbete med NCC, som stödjer utbildningen med föreläsningar, studiebesök och praktikplatser. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger inom ditt ämne.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsgymnasiet har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. Här finns allt kurs- och stegmaterial. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

Kunskapsgymnasiet Göteborg har cirka 350 elever. Skolan startade 2004 och har idag elever på de fyra studieförberedande gymnasieprogrammen Ekonomi, Naturvetenskap, Samhällsvetenskap och Teknik.

Kunskapsgymnasiet Göteborg erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du vara legitimerad och är väl förtrogen med läroplan för gymnasieskola och formativ bedömning.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning på gymnasiet. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

VI ERBJUDER DIG:

• Ett utvecklande och stimulerande arbete
• En unik stämning och nära relation mellan elever och lärare genom veckovisa personliga handledningssamtal
• Ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och lärarmaterial som frigör tid för att arbeta mer med eleverna
• Ett utpräglat lagarbete i arbetslag och ämneslag, med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete
• Skolan är en del av Kunskapsskolan i Sverige AB vilket medför många utvecklingsmöjligheter i bland annat ämnesnätverk, teach meets och gemensamma utbildningar

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.
____________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. 

Arbetstid/Varaktighet

Vikariat (tillträde enligt överenskommelse)

80% 

Kontaktpersoner

Rektor Eva Tillvie, 0703-488299, eva.tillvie@adm.kunskapsgymnasiet.se

Biträdande rektor Anna Jangblad Jukic, 0733-137130, anna.jangbladjukic@adm.kunskapsgymnasiet.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 10 december 2017 men skicka din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden!

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Lärare i teknik till Kunskapsgymnasiet Göteborg

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb