skoljobb.se

Lärare i teknik till Lugnetgymnasiet

Företag Falu kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-27

Ansök nu

Lärare i teknik till Lugnetgymnasiet

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Välkommen till Falu kommun och Lugnetgymnasiet!

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande jobb i en organisation som siktar högt. Här finns mycket goda möjligheter att påverka och utvecklas i din roll som lärare tillsammans med elever och ett positivt och kompetent team på teknikprogrammet.

Vi söker dig som vill jobba heltid som gymnasielärare och utvecklas inom dator och nätverksteknik, webbutveckling och tekniska kurser.

Lugnetgymnasiet är en av Falu kommuns två gymnasieskolor. På teknikprogrammet tar vi in två klasser per år. Undervisningsgrupperna kan variera i storlek beroende på vilken kurs eleverna läser.

Arbetsuppgifter
Har du goda kunskaper om datorer och nätverk (Cisco-utbildning) och kan programmering?

Som tekniklärare arbetar du tillsammans med ett arbetslag bestående av en samordnare och ca. 10 lärare. Du förväntas jobba självständigt efter ett fastlagt schema samtidigt som du är del i en grupp som jobbar med teknikprogrammets olika samarbetsprojekt. Du kommer att erhålla en lämplig PC i en Microsoftmiljö och hantera olika system i Googles plattformar.

Kvalifikationer
Utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant.

Vi söker dig som har erfarenhet av och meriter inom nedanstående områden, då tjänsten består av undervisning i följande kurser:

- Dator-nätverksteknik
- Webbutveckling 1 och 2  (programmering av webbsidor)
- Programmering 1
- Teknik 1- Mekatronik
- Ev. undervisning i matematik.

Personliga egenskaper
Vi har förväntningar på att du redan kan en del teknik och programmering samt har en god pedagogiskt förmåga för att undervisa på gymnasiet. Du har god samarbetsförmåga men också god förmåga till självständigt arbete. 

Meriterande kvalifikationer

Det är meriterande om du har…

- erfarenhet av Cisco netacad nätverksteknik.

- erfarenhet av programmering i C / C#.

- erfarenhet av webbutveckling i språken html, css, javascript, php samt sql

- erfarenhet av analog/digital elektronik.

- erfarenhet och kompetens för undervisning i matematik

- har lärarlegitimation och/eller god pedagogiskt förmåga.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i augusti 2019, eller efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas i denna tjänst.

Arbetsprov kan bli aktuellt i rekryteringsprocessen. Våra medarbetare och elevers trygghet är viktig för oss. Det innebär att vi kommer efterfråga utdrag ur belastningsregistret för denna tjänst.

Upplysningar

Annelie Pettersson.  Rektor Teknik- och Naturvetenskapliga programmet, annelie.a.pettersson@falun.se, 023 - 830 34 
Christer Ljungqvist. Lärare Teknikprogrammet, christer.ljungqvist@falun.se, 070 - 642 07 69

Fackliga företrädare

Jan-Erik Kyrö Lärarförbundet 023-86336
Hanna Meyer-Holmqvist Lärarnas Riksförbund 023-83863

Kontaktinformation
Annelie Pettersson, Rektor

Arbetsplats
Slaggatan 4
79171 Falun

Dela detta jobb

Lärare i teknik till Lugnetgymnasiet

Falu kommun