skoljobb.se

Lärare i textilslöjd

Företag Forshaga Kommun
Regioner
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Lärare i textilslöjd

Forshaga kommun, två mil norr om Karlstad, har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag!

Som barnkommun vill vi att alla barn och ungdomar ska ha en god miljö för lärande där de känner sig trygga och ges möjlighet att nå goda resultat.

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarna trivs och känner stolthet, engagemang och delaktighet.

Vi vill erbjuda utvecklingsmöjligheter och anställningsvillkor så att våra medarbetare vill stanna kvar och utvecklas tillsammans med oss. Som anställd hos oss har man tillgång till en rad olika förmåner för bland annat hälsa, friskvård och ledigheter för att ge en bra balans mellan jobb och fritid.

Beskrivning
Dejeskolans vision är att vi är en skola för alla elever, där alla ges möjlighet att lyckas. Vi vill vara en skola där elever och vuxna lär tillsammans hela tiden. Som lärare är du en viktig del i arbetet mot visionen. Vi strävar efter goda resultat och vet att de uppnås genom samarbete och goda relationer. Dejeskolan är en F-9 skola och har förutom grundskola även fritidshem, särskola, träningsskola och förberedelseklass. Olsäterskolan är en F-5 skola med fritidshem och tillhör rektorsområdet Ullerud.

Dejeskolan kommer under tre år att delta i regeringssatsningen ”Samverkan för bästa skola”. Det är en unik möjlighet för både dig som medarbetare och för hela skolan att få skräddarsydd kompetensutveckling. Vi hoppas att du vill vara en del av vår utvecklingsresa.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som lärare i textilslöjd i årskurs 3-9, med elever från både Olsäterskolan och Dejeskolan. Du kommer att tillhöra ett arbetslag på Dejeskolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig lärarbehörighet och legitimation. Du får gärna ha fler ämnesbehörigheter. Du har ett gediget och brinnande intresse för barn/ungdomar och för att utveckla och driva skolans verksamhet utifrån styrdokumenten.

Vi förutsätter att du är trygg med skolans grundläggande värderingar och har ett positivt och professionellt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor. 

Att kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, genomföra idéer och aktiviteter ser vi som viktiga egenskaper liksom förmågan att kunna samarbeta med övriga kollegor i arbetslaget.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidareanställning på 100 %. Rekryteringsarbetet kommer ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Dela detta jobb

Lärare i textilslöjd

Forshaga Kommun