skoljobb.se

Lärare i textilslöjd, åk 2-6

Regioner
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Lärare i textilslöjd, åk 2-6

Vi söker en behörig lärare som vill bli en del av vårt praktisk- estetiska arbetslag! I detta ingår, förutom ytterligare två slöjdlärare, lärare som undervisar i bild, hem- och konsumentkunskap samt musik.Det här är ett spännande tillfälle att bli en del av en framgångsrika skola med stöttande kollegor.

Du blir en del av ett team med mångkulturella och internationella lärare och personal som har engelska som sitt arbetsspråk. Vi följer den svenska läroplanen, vilket ger lärarna en frihet att tänka och fatta egna beslut.Samtliga lärare är också mentorer med ansvar att hjälpa, vägleda och forma sina 15 elever under läsåret.
Du har en maximal undervisningstid på 18 timmar per vecka och i den ingår även supporttid, vilket är grunden för en skola med kvalitet.Vi har ett Behaviour Team som arbetar med att säkerställa att lärarna stöttas i att ha en positiv miljö i klassrummet såväl som i korridorerna.Genom Tough Love, Character Counts och Growth Mindset utvecklar vi elevernas karaktär, självförtroende, uppförande och ansvarstagande.

Vi förbereder eleverna för gymnasiet och arbetslivet och hela skolan har en "work hard, play hard" kultur.Personen vi söker ska vara en kvalificerad, flexibel, dynamisk och god lagspelare men samtidigt beredd på att ta ett stort eget ansvar för slöjdundervisningen för de lägre åldrarna.Nyutexaminerade såväl som erfarna lärare är välkomna att söka tjänsten.Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och en fantastisk arbetsmiljö. Du har ett starkt stöd från ledningen. Vi tar hand om vår personal och erbjuder pedagogisk lunch, regelbundna sociala aktiviteter och möjlighet till professionell utveckling/karriär.Detta är en lärartjänst med sedvanliga skollov. Vi är anslutna till kollektivavtal med LF, LR och Almega.Vi tar endast emot ansökningar via e-mail. Skicka Din ansökan tillsammans med Ditt CV och ett personligt brev till:jobs.jonkoping@engelska.seSkriv "Slöjd åk2-6" som rubrik på Ditt mail.Sista ansökningsdag är söndagen den 26 maj, 2019.Urval och intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Lärare i textilslöjd, åk 2-6

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB